Események

ACA Országos Találkozó, Balatonföldvár, 2019. augusztus 30. - szeptember 1. 

Tájékoztató:

Az idei országos találkozó Balatonföldváron lesz, 2019. augusztus 30 - szeptember 1 között: péntek délután 16h-tól, vasárnap ebéd utánig (kb 14h). (A nyitógyűlés valószínűleg csak később, 19h körül lesz pénteken, de ennek pontos időpontja még nincs lefixálva.) Kérem a csoportküldötteket, (illetve bárkit, aki olvassa az alábbi infókat) hogy hírdessétek a saját gyűléseiteken az OT-t, hogy mindenkihez elérhessen a lehetőség híre, aki jönne.

szállás egy baptista üdülőház, az egész házban csak mi leszünk. 
Költség: 4000Ft/fő/éj, ebben már az idegenforgalmi adó is benne van. 

Az étkezés: 
reggeli: svédasztalos az üdülőben, alkalmanként 600Ft-ért, 
ebéd és vacsora a közelben lévő Platán étteremben, 1200-1200Ft-ért. 
A teljes ellátás tehát 3000Ft/nap, az OT elejétől a végéig pont két nap: péntek vacsorától vasárnap ebédig.

Teljes költség a két napra (szállás+étkezés): 14000Ft/fő.
Gyermeknek az étkezés ugyannyi, a szállás is, ha külön ágy kell neki.

Jelentkezni Zita társunknál tudtok a szállás és ellátás-igényetekkel. Csak nála, és lehetőleg e-mail-en:  zita.bardos2@gmail.com e-mail címen. Ha semmiképp nem tudsz levelet írni, akkor telefonon is jelentkezhetsz Zitánál, péntekenként 13h-14h óra közötti időszakban a 06/30 308 2074-es telefonszámon. 
Kérlek benneteket, hogy tartsátok be ezt az idősávot, más időpontban társunk nem tudja felvenni nektek a telefont. 

Van lehetőség diétás étkezést kérni, így azt is jelezzétek, ha valami-mentes étkezést kértek.
Fizetni mindent a helyszínen kell majd. Jelentkezési határidő: 2019.08.23. Az étkezési igényeket 2019.08.29.-én le kell adnunk, utána már nincs lehetőség a változtatásra.

A szobák 2-3-4-5 ágyasok (mindegyikben saját fürdőszoba, wc van) három emeleten elosztva. A jelentkezés sorrendjében igyekszünk mindenkinek kielégíteni az igényeit, de ebben is rugalmasságot kérünk tőletek amennyire lehetséges. 65 ágyvan az épületben, még 10 pótágyra van lehetőség, illetve a közelben üzemeltet a tulajdonos még egy kisebb, 8 főt elhelyezni tudó szállást, amennyiben a létszám meghaladná a 75 főt (csak akkor).

Amennyiben családdal, gyerekekkel jönnétek, kérem jelezzétek azt is, hogy igényeltek-e babysittert. Próbálunk szervezni, ha lesz rá igény, illetve, ha bárkinek van javaslata rá, hogy ki legyen az, szívesen vesszük. Az ACA pénzéből ki tudjuk fizetni az otttartózkodását. 

A részletes program július elejére lesz meg szórólapon. Egyelőre keresünk szolgálatvállalókat: speaker-eket témával vagy anélkül, gyűlés-levezetőket, programfelelősöket program-ajánlattal, vagy anélkül, illetve általános segítőket főleg a be- és kicsekkolásnál. Ha valaki kedvet érez hozzá, hogy elkészítse a flyert (szórólapot) az OT-ről, szintén várjuk a jelentkezését. Bármi ilyesmivel kapcsolatban érdeklődni Ancsánál tudtok: ancsa.hornok@gmail.com, 06/20 532 8647, illetve Dóránálirodimore@gmail.com, 06/30 735 7313 (e tájékoztató megszerkesztőjénél).

Mellékelem az üdülő házirendjét, kérlek benneteket, hogy figyelmesen olvassátok el, vállaltam a felelősséget a tulajdonos előtt, hogy be fogjuk tartani. 

videó az üdölőről itt: https://www.youtube.com/watch?v=fonBWPN5qvM


Nyitott ACA gyűlés

Ha megérint személyedben az ACA program, vagy az az üzenet, amivel rajta keresztül találkoztál, akkor bármikor, bármelyik ACA gyűlés nyitva áll előtted. Részedről nincs szükség semmiféle előzetes jelentkezésre. Emellett pedig, természetesen, Te is hívhatod az információs telefonszámot (+36 20 989 6001) és a gyűlések kapcsolattartói telefonszámait, ha igényled, illetve, ha kérdésed van.

Emellett – minden másféle érdeklődés alapján is – mindenki mást is szeretettel látunk az úgynevezett nyitott ACA gyűléseken, akár érdeklődő magánszemélyről, akár szociális-, egészségügyi- vagy média szakemberről legyen szó. Ilyen gyűléseket – igénytől függően – a budapesti vasárnapi gyűlések keretében tartunk rendszeresen minden hónap első vasárnapján 18 órától. A nyitott gyűlés iránt érdeklődőktől kérjük a kezdési időpont előtt kb. negyedórával való megérkezést. Emellett célszerű és megtisztelő számunkra, ha legalább 9 nappal előbb jelzed az alábbi telefonon, ha ezen ACA gyűlések valamelyikén szeretnél részt venni, hogy a résztvevők előre tájékozódhassanak a gyűlés aktuálisan nyitott voltáról.
Budapest, VIII. ker. Nap utca 25. Minden hónap első vasárnapján, 18.00-19.30-ig.
Kapcsolat: Józsi, +36 20 564 0536.

Ezen túlmenően az ACA országos találkozók, valamint az ACA részvételével zajló AA országos és regionális találkozók minden ACA gyűlése nyitott gyűlés. S legvégül, bármelyik ACA gyűlés kapcsolattartóján keresztül lehet jelezni igényt nyitott gyűlésen való részvételre, de elképzelhető, hogy aktuálisan a kérés nem lesz teljesíthető az adott gyűlés részéről; ami miatt előre is megértést kérünk.