Események

Anonim Alkoholisták 26. Országos Találkozója, Győr, 2021. július 9-11.

A magyarországi Anonim Alkoholisták 26. Országos Találkozója ebben az évben Győrben, július 9. és 11. között kerül megrendezésre. Az ACA gyűlések programja letölthető ittRegisztráció a találkozón való részvételre kizárólag az OT honlapján, 2021. április 1-től elérhető űrlapon keresztül lesz lehetséges, 2021. április 1-étől 2021. május 9-ig bezárólag.


Nyitott ACA gyűlés SZÜNETEL!

Ha megérint személyedben az ACA program, vagy az az üzenet, amivel rajta keresztül találkoztál, akkor bármikor, bármelyik ACA gyűlés nyitva áll előtted. Részedről nincs szükség semmiféle előzetes jelentkezésre. Emellett pedig, természetesen, Te is hívhatod az információs telefonszámot (+36 30 269 6051) és a gyűlések kapcsolattartói telefonszámait, ha igényled, illetve, ha kérdésed van.

Emellett – minden másféle érdeklődés alapján is – mindenki mást is szeretettel látunk az úgynevezett nyitott ACA gyűléseken, akár érdeklődő magánszemélyről, akár szociális-, egészségügyi- vagy média szakemberről legyen szó. Ilyen gyűléseket – igénytől függően – a budapesti vasárnapi gyűlések keretében tartunk rendszeresen minden hónap első vasárnapján 18 órától. A nyitott gyűlés iránt érdeklődőktől kérjük a kezdési időpont előtt kb. negyedórával való megérkezést. Emellett célszerű és megtisztelő számunkra, ha legalább 9 nappal előbb jelzed az alábbi telefonon, ha ezen ACA gyűlések valamelyikén szeretnél részt venni, hogy a résztvevők előre tájékozódhassanak a gyűlés aktuálisan nyitott voltáról.
Budapest, VIII. ker. Nap utca 25. Minden hónap első vasárnapján, 18.00-19.30-ig.
Kapcsolat: Józsi, +36 20 564 0536.

Ezen túlmenően az ACA országos találkozók, valamint az ACA részvételével zajló AA országos és regionális találkozók minden ACA gyűlése nyitott gyűlés. S legvégül, bármelyik ACA gyűlés kapcsolattartóján keresztül lehet jelezni igényt nyitott gyűlésen való részvételre, de elképzelhető, hogy aktuálisan a kérés nem lesz teljesíthető az adott gyűlés részéről; ami miatt előre is megértést kérünk.