OT 2023

Kiemelt hír

2023-es ACA Országos Találkozó augusztus 18.-20.-a között kerül megrendezésre Orfűn. A helyszínt a nagyon szép, igényesen felújított, meghitt hangulatú Mecseki Diákszállás biztosítja.

Az idei eseményünk a régebbi ACA találkozók hagyományait követve családos esemény lesz, vagyis az ACA tagok gyermekeit, párjait (függetlenül attól, hogy ők járnak-e bármelyik 12 lépéses önsegítő programba) is szeretettel várjuk. A gyermekfelügyeletet egymást kisegítve, közösen oldjuk meg.

Tervezett csoportok*:

Csaba társunk tart  játékos csoportfoglalkozást, ahol gyermekkorunk fontos élményeivel foglalkozunk. Itt különböző eszközök és módok használatával (hangszerek,kellékek, mozgás, mese, zene) dolgozzuk fel az élményeinket. Ha lehet hozz el egy gyerekkori fényképedet, egy kedvenc tárgyadat, és egy kedvenc könyvedet! A szombat esti címke égetés az Első lépés gyakorlatai  között található , a gyerekkorunkban hallott, minket  megbélyegző mondatokat, szavakat írjuk rá egy-egy kis cetlire, és ezeket aztán jelképesen megsemmisítjük közösen, megszabadulván tőlük egy életre. Természetesen csak az akinek ehhez kedve van, és olyan módon ( a címkét felolvasva, vagy csendben, felolvasás nélkül) amely számára elfogadható.


*Részvételi szándék előre jelzése szükséges!

 

Gyakorlati dolgok:

Regisztrációs díj*:
felnőtteknek: 4000 Ft/fő a 3 napra
gyermekeknek: ingyenes

*Helyben fizetendő!

Szállás: (min. 60-, max. 75fő)
felnőtteknek: 5000 Ft/fő/éj + IFA
3-14 éves gyermekeknek: 4500 Ft/fő/éj
0-3 éves gyermekeknek: ingyenes
 

Körülmények:               

*60 fő a létszámminimum (75 a max.), kérünk titeket, hogy elsősorban itt foglaljatok szállást


Étkezés:

Svédasztalos reggeli – 3-14 éves korig: 1000 Ft/fő, 14 év felett: 1400 Ft/fő
Szombati ebéd - 2500 Ft/fő (főtt étel)
Vasárnapi ebéd - 3-14 éves korig: 1400Ft/fő, 14 év felett: 1800 Ft
Vacsora - 3-14 éves korig:1300  Ft/fő, 14 év felett 1700 Ft/fő
3 éves korig az étkezések ingyenesek

Lehetőség van speciális étkezésre is ( gluténmentes, vegán, vegetáriánus stb.ezeket minden esetben külön egyeztessétek  Krisztával!
Letölthető menü  : menü (katt a szövegre)

 

Jelentkezés, kapcsolat:

Abban az esetben, ha augusztus 4-ig lemondásra kerül sor, az átutalt összeget visszautaljuk, augusztus 4-e utáni lemondás esetén csak a szállás díját tudjuk visszautalni, az étkezés díját nem, ezt kérlek vegyétek figyelembe a foglaláskor.

 Letölthető meghívó:

ACA OT-meghivo-2023-Orfu

Letölthető plakát:nincs