Üdvözlet

Üdvözlünk az ACA programban! Ez egy 12 Lépésen és 12 Hagyományon alapuló önsegítő közösség, ahol megérthetjük azt a jellegzetes viselkedés- és magatartásmódot, amelyet alkoholista vagy más módon rosszul működő környezetben felnőve sajátítottunk el, és amely a mai nap is hatással van életünkre.

A gyűléseken való rendszeres részvétel során jobban megértjük múltunkat, és így hatékonyabban újraépíthetjük jelenlegi életünket. Egyre tisztábban látjuk, mi a pozitív és egészséges bennünk.

Az ACA nem helyettesít más 12 Lépéses programokat, de hisszük, hogy azok az eszközök, amelyek rendelkezésünkre állnak a felépülést segíthetik.

A gyűlések olyan biztonságos környezetet nyújtanak, ahol megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, erőnket és reményeinket anélkül, hogy bárki ítélkezne felettünk, vagy kritizálna minket. Lehetőségünk van érzéseinket csak akkor megosztanunk másokkal, amikor készek vagyunk rá.

Ez a program spirituális alapokra épül, és nem szövetkezik semmilyen vallással. Szigorú őszinteséggel törekszünk arra, hogy, hogy kihozzuk önmagunkból a lehető legjobbat.

Tiszteletben tartjuk egymás névtelenségét. A gyűléseken látottakat és hallottakat bizalmasan kezeljük.

Azért találkozunk, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, erőnket, reményeinket és félelmeinket. Barátságot és megértést nyújtunk egymásnak. Egészen különleges módon szeretjük egymást. Szeretettel meghívunk, hogy csatlakozz hozzánk.

Minden gyűlés önrendelkező és különböző tapasztalatokkal szolgál, ezért azt ajánljuk, hogy próbálj ki lehetőleg minél többet, mielőtt döntesz abban, hogy az ACA program segítségedre lehet-e azon az úton, amely a felismeréstől a gyógyulásig vezet. Gyere vissza!

Frissítve: 2005.11.18.

Forrás: Welcome – Newcomer (ACA CAL)