Események

Kecskeméti AA regionális találkozó - 2021. október 8-10.

A kecskeméti AA találkozó ACA gyűlései a következőképpen alakulnak:

Szombat

10:00-11:00 Ügyviteli gyűlés

B. Ildikó társunk vezeti le, a gyűlés online is elérhető lesz, ennek pontos részleteiről Dorka társunk írt e-mailt a levelezőlistára, ott tájékozódhattok.


13:30-15:00 Az ACA első három Lépése

Bevezetőt tart B. Feri, Pécs


16:30-18:00 Az ACA első három Hagyománya

Bevezetőt tart R. Kriszta, Kecskemét


Vasárnap

10:15-11:45 Műhelygyűlés

A következő tevékenységek gyógyítanak bennünket: A telefon használata. A gyűlések látogatása. A lépések írása.

A műhelygyűlést vezeti: S. Szabolcs, Kecskemét


A találkozón saját termünk lesz, a földszinten ki fogjuk írni a gyűléseket illetve a terem számát.

Az iskola arra kért minket, hogy a terem átrendezése után a padokat az eredeti helyükre állítsuk vissza.

Aki a találkozóra szállást illetve étkezést szeretne igényelni az írjon a kecskeaa@gmail.com email címre.

Nyitott ACA gyűlés - SZÜNETEL!

Ha megérint személyedben az ACA program, vagy az az üzenet, amivel rajta keresztül találkoztál, akkor bármikor, bármelyik ACA gyűlés nyitva áll előtted. Részedről nincs szükség semmiféle előzetes jelentkezésre. Emellett pedig, természetesen, Te is hívhatod az információs telefonszámot (+36 30 269 6051) és a gyűlések kapcsolattartói telefonszámait, ha igényled, illetve, ha kérdésed van.

Emellett – minden másféle érdeklődés alapján is – mindenki mást is szeretettel látunk az úgynevezett nyitott ACA gyűléseken, akár érdeklődő magánszemélyről, akár szociális-, egészségügyi- vagy média szakemberről legyen szó. Ilyen gyűléseket – igénytől függően – a budapesti vasárnapi gyűlések keretében tartunk rendszeresen minden hónap első vasárnapján 18 órától. A nyitott gyűlés iránt érdeklődőktől kérjük a kezdési időpont előtt kb. negyedórával való megérkezést. Emellett célszerű és megtisztelő számunkra, ha legalább 9 nappal előbb jelzed az alábbi telefonon, ha ezen ACA gyűlések valamelyikén szeretnél részt venni, hogy a résztvevők előre tájékozódhassanak a gyűlés aktuálisan nyitott voltáról.

Budapest, VIII. ker. Nap utca 25. Minden hónap első vasárnapján, 18.00-19.30-ig.

Kapcsolat: Józsi, +36 20 564 0536.

Ezen túlmenően az ACA országos találkozók, valamint az ACA részvételével zajló AA országos és regionális találkozók minden ACA gyűlése nyitott gyűlés. S legvégül, bármelyik ACA gyűlés kapcsolattartóján keresztül lehet jelezni igényt nyitott gyűlésen való részvételre, de elképzelhető, hogy aktuálisan a kérés nem lesz teljesíthető az adott gyűlés részéről; ami miatt előre is megértést kérünk.

Archívum